Η ιστορία μας είναι απλή. Το πάθος μας είναι να ζήσουμε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ενέργεια.

'Ολα άρχισαν πριν από 20 χρόνια όταν ξεκινήσαμε να καταναλώνουμε καθημερινά συμπληρώματα διατροφής, για να υποστηρίξουμε την υγεία και την ευεξία μας. Επιλέξαμε τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, νοιώθαμε ότι δεν παίρναμε ό,τι μπορούμε, και τα συμπληρώματα διατροφής που καταναλώναμε δεν παρείχαν το πλήρες δυναμικό τους και τα οφέλη που υπόσχονταν.

Επιπλέον, καθώς καταναλώναμε πολλά συμπληρώματα διατροφής, διαπιστώσαμε ότι περιέχουν αρκετά περιττά πρόσθετα και συστατικά που ίσως δεν θα έπρεπε να εμπεριέχονται.

Ο κόσμος μας εξελίσσεται ταχύτατα τεχνολογικά, αλλά η διατροφή παρακμάζει, οι διατροφικές απαιτήσεις αυξάνονται και οι διατροφικές ελλείψεις είναι πλέον ευρέως διαδεδομένες. Τότε καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν συμπληρώματα που καλύπτουν επαρκώς τα πολλαπλά διατροφικά κενά, είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και δεν περιέχουν περιττά συστατικά. Έτσι συμβουλευτήκαμε ειδικούς στο θέμα των διατροφικών ελλείψεων σχετικά με την δημιουργία νέων συμπληρωμάτων διατροφής που να λειτουργούν αποτελεσματικά και να κάνουν αυτό που υπόσχονται: να αναπληρώνουν με ασφάλεια τις ελλείψεις που δημιουργούνται από την καθημερινή διατροφή.

Αυτή είναι η ιστορία πίσω από την δημιουργία των συμπληρωμάτων διατροφής Natural Doctor. Τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor είναι επιστημονικά σχεδιασμένα από κλινικούς επιστήμονες σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Ακολουθούν μια φιλοσοφία Bioptimal για να είναι ολοκληρωμένα ως φόρμουλες, περικλείοντας πολλαπλά θρεπτικά συστατικά, σε κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα, για να υποστηρίξουν πλήρως τις απαιτητικές διατροφικές ανάγκες της καθημερινής διατροφής.

Τα συστατικά κάνουν την πραγματική διαφορά και είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα μας ωφελούν εμάς, τους φίλους μας, τους χιλιάδες πιστούς πελάτες μας που συνεχίζουν με τη σειρά τους να τα συστήνουν στους φίλους και την οικογένειά τους. Όλοι εσείς είσαστε η καλύτερη διαφήμιση μας.

Επιλέγουμε πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, πατενταρισμένα συστατικά, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, βιταμίνες στην ενεργή τους μορφή, εκχυλίσματα φρούτων, λαχανικών και φυτών, αμινοξέα, ένζυμα, και προβιοτικά. Κάθε προϊόν NATURAL DOCTOR περιέχει μόνο ζωτικά θρεπτικά στοιχεία στη βέλτιστη συνέργεια, ποσότητα και απορρόφηση.

Ακολουθούμε αυστηρή πολιτική με 0% πρόσθετα και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν παίρνετε ένα συμπλήρωμα διατροφής Natural Doctor, περιέχει μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και είναι απαλλαγμένο από τεχνητά χρώματα ή αρώματα, διοξείδιο του τιτανίου, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γάλα ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Ως συστατικά για την βελτίωση της ροής κατά την παραγωγή τους, έχουμε επιλέξει ρυζάλευρο και στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης. Το 100% των συμπληρωμάτων διατροφής μας παράγεται μόνο σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η υπόσχεση μας είναι μία: θέλουμε πάντα το καλύτερο και δε θα δημιουργήσουμε ποτέ οτιδήποτε δεν καταναλώνουμε και οι ίδιοι, οι φίλοι και τα παιδιά μας.

Bioptimal Formulas