Healthy Cholesterol

Συμπλήρωμα διατροφής για τη φυσιολογική ρύθμιση της χοληστερίνης με μονακολίνη, χολίνη, φολικό οξύ, βιταμίνη Β12, μαγνήσιο και βιταμίνη D.

40,00€
60 φυτικές κάψουλες
 1. Περιγραφή

  Πλούσια φόρμουλα με μονακολίνη για τη διατήρηση φυσιολογικής χοληστερόλης, εμπλουτισμένη με απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για καθημερινή ενίσχυση του οργανισμού όπως βιταμίνη D, μαγνήσιο, βιταμίνη Β12, βιταμίνη B6, φυλλικό οξύ και χολίνη. Η µαγιά του κόκκινου ρυζιού παράγεται από τη ζύµωσή του µε το µύκητα Monascus purpureus.

  Η µονακολίνη Κ που παράγεται από τη ζύµωση συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 10 mg μονακολίνης Κ.

  Να μην λαμβάνεται με αντιχοληστερινικά φάρμακα, όπως ατορβαστατίνη, λοβαστατίνη και γενικά στατίνες καθώς το προϊόν περιέχει κόκκινο μύκητα ανεπτυγμένο σε ρύζι,το οποίο παρέχει 10 mg μονακολίνη Κ. Η μονακολίνη Κ εφόσον συνδυασθεί με άλλες στατίνες δύναται να αυξήσει την αντιχοληστερινική δράση, αυξάνοντας το κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών, όπως βλάβη στο συκώτι.

  Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με αντιβιοτικά και ειδικότερα με την τετρακυκλίνη καθώς περιέχει υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης Β12 και φυλλικού οξέος, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες παρεμβαίνουν στην απορρόφηση και στην αποτελεσματικότητα της τετρακυκλίνης. Συνιστάται η λήψη του Healthy Cholesterol σε διαφορετική χρονική στιγμή από αυτή της λήψης του αντιβιοτικού.

  Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ: 72625/13-7-2020.

 2. Συστατικά

  Διατροφικές πληροφορίες ανά κάψουλα

  • Κόκκινος μύκητας ανεπτυγμένος σε ρύζι 333,3 mg 
   περιέχει 3% μονακολίνη Κ 10 mg
  • Χολίνη (ως διτρυγική χολίνη) 82,5 mg 
  • Μαγνήσιο (ως οξείδιο του μαγνησίου) 60 mg 
  • Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) 1000 IU
  • Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη) 5 mg 
  • Φολικό οξύ 400 μg (ως L-μεθυλοφολικό ασβέστιο)
  • Βιταμίνη Β12 (ως μεθυλοκοβαλαμίνη) 15 μg 

  Δεν περιέχει, τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα, τεχνητά γλυκαντικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αλλεργιογόνα, σίτου, σόγιας, ζάχαρη ή γάλα. 

 3. Οφέλη

  Περιέχει μονακολίνη Κ που συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και χολίνη που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων, στον φυσιολογικό σχηματισμό της ομοκυστεΐνης και στη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος.

   

 4. See the science

  Η µαγιά του κόκκινου ρυζιού παράγεται από τη ζύµωσή του µε το µύκητα Monascus purpureus. Η µονακολίνη Κ που παράγεται από τη ζύµωση συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 10 mg μονακολίνης Κ από παρασκευάσματα κόκκινης μαγιάς ανεπτυγμένης σε ρύζι.

  Το κόκκινο ρύζι ζύµωσης περιέχει και άλλα ευεργετικά συστατικά, όπως στερόλες, ισοφλαβόνες και µονοακόρεστα λιπαρά οξέα, συστατικά με φυσιολογική επίδραση στην υγεία του σώματος. H χολίνη είναι ένα θρεπτικό στοιχείο που µόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε η σηµασία του. Συµβάλλει στο φυσιολογικό µεταβολισµό των λιπιδίων, στο φυσιολογικό µεταβολισµό της οµοκυστεΐνης και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του  ήπατος.

 5. Τρόπος χρήσης

  Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως μετά το πρωινό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 6. Αποστολή

  Τα προϊόντα της Natural Doctor αποστέλλονται από την Ελλάδα με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Τα έξοδα αποστολής και τυχόν άλλοι φόροι θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης της αγοράς.

  Για χώρες εκτός ΕΕ άλλοι φόροι και εισαγωγικοί δασμοί ενδέχεται να εφαρμοστούν από τις τοπικές αρχές.

  Μόλις γίνει αποδεκτή η παραγγελία και το απόθεμα είναι διαθέσιμο, η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το συμπλήρωμα διατροφής Healthy Cholesterol περιέχει μονακολίνη K που συµβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Όλα τα προϊόντα Φυσιολογική χοληστερίνη Μονακολίνη Χοληστερίνη Για εκείνον
Artificial Flavors Free
Artificial Flavors Free
Colorings Free
Colorings Free
Non GMO
Non GMO
Milk Free
Milk Free
Wheat Free
Wheat Free
Soy Free
Soy Free
Sugar Free
Sugar Free
Non-Irradiated
Non-Irradiated

Nicotinamide

Συμπλήρωμα διατροφής με νικοτιναμίδιο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη ψυχολογική λειτουργία. 

 

19,00€

L-Glutamine & Chios mastiha

Συμπλήρωμα διατροφής με  γλουταμίνη Kyowa® από την Ιαπωνία και φυσική μαστίχα Χίου για την ενίσχυση της λειτουργίας του εντέρου και του στομάχου.

44,00€
(12)

Vitamin C Incell

Συμπλήρωμα διατροφής με τρεις αλκαλικές μορφές βιταμίνης C και τα θρεπτικά στοιχεία λυσίνη και προλίνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

38,00€
(45)

20 Free Aminos

Συμπλήρωμα διατροφής 20 φυτικών αμινοξέων ελεύθερης μορφής που παράγονται με τη φυσική διαδικασία ζύμωσης ενζύμων.

 

38,00€
(1)

5,0

Βασισμένα σε 1 Αξιολόγηση
Αξιολογήστε το προϊόν
Αξιολογήστε αυτό το προϊόν
Βασίλης Μανεσιώτης 20/04/2022

It works!

Είμαι 54 ετών και η χοληστερίνη μου ανέβαινε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια ώσπου ο γιατρός μου μου είπε οτι πρέπει να αρχίσω τα χάπια για τον έλεγχο της. Αντί αυτού ξεκίνησα το Healthy Cholesterol χωρίς, οφείλω να ομολογήσω, πολύ ελπίδα. Έκανα εξετάσεις ξανά μετά από 6 μήνες και η ολική χοληστερόλη έχει πέσει στα επίπεδα που είχα από τα 25!
Παίρνω επίσης εδώ και χρόνια ένα συμπλήρωμα Ω3-6-9 το οποίο κρατάει την HDL σε καλά επίπεδα.
Είμαι σίγουρος οτι τη βελτίωση την οφείλω στο συγκεκριμένο συπλήρωμα.
Ελπίζω η αλλαγή να κρατήσει!