Science

Η φιλοσοφία μας

Τα πρότυπά μας

Η Natural Doctor είναι μια ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, που συνεργάζεται με διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και ειδικούς στην υγεία και τα συμπληρώματα διατροφής.

Από την αρχή της ίδρυσής μας το 2014, τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητά τους καθώς πρωταρχικός στόχος από τότε έως και σήμερα είναι η παροχή συμπληρωμάτων διατροφής ανώτερης ποιότητας, ώστε να υποστηρίζουν με ασφάλεια τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής και την υγεία συνολικά.

Για το λόγο αυτό έχουμε υιοθετήσει τρία πρότυπα λειτουργίας:

Χωρίς Χημικά Πρόσθετα

Χρησιμοποιούμε συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές ή τεχνητά αρώματα για να βελτιώσουμε την αισθητική και την οσμή των συμπληρωμάτων διατροφής μας, γιατί συχνά τα πρόσθετα αυτά περιέχουν αλουμίνιο, τιτάνιο και τάλκη.

Από το 2014, δεν έχουμε χρησιμοποιήσει διοξείδιο του τιτανίου, μια μεταλλική χρωστική ουσία, που προκαλεί τη λεύκανση των συστατικών.

Οι περισσότερες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής το έχουν χρησιμοποιήσει ευρέως, καθώς μόλις πρόσφατα, το 2022, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων, απαγόρευσε τη χρήση του ως δυνητικού καρκινογόνου.

Υψηλή Ποιότητα Πρώτων Υλών

Η συνεργιστική τους σύνθεση είναι μελετημένη ώστε να περιέχει την κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα θρεπτικών στοιχείων, για μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα.

Επιλέγουμε τις ενεργές μορφές βιταμινών για βέλτιστη απορρόφηση σε μορφές που δεν προκαλούν ενοχλήσεις και μοναδικά πατενταρισμένα συστατικά, που υποστηρίζονται από κλινικές δοκιμές, μαζί με φυσικά εκχυλίσματα φυτών, φρούτων και λαχανικών υψηλής καθαρότητας από αξιόπιστους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο.

Οι επιστήμονές μας φροντίζουν συνεχώς, ώστε ο συνδυασμός των συστατικών μεταξύ τους να έχει τη βέλτιστη συνέργεια, σύμφωνα με την τρέχουσα επιστημονική βιβλιογραφία και για το λόγο αυτό συχνά αναπροσαρμόζουμε τις φόρμουλες μας ώστε να είναι σύμφωνες με τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Αυστηρός Ποιοτικός Έλεγχος

Διεξάγουμε τουλάχιστον τρεις εργαστηριακούς ελέγχους σε κάθε παρτίδα συμπληρωμάτων, που παραλαμβάνουμε: μικροβιολογικούς, βαρέων μετάλλων, γλουτένης.

Όλα τα προϊόντα Natural Doctor παράγονται αποκλειστικά στην Ευρώπη σε πιστοποιημένα εργοστάσια παραγωγής, που εφαρμόζουν τα Πρότυπα Ορθής Πρακτικής παραγωγής GMP.