Η φιλοσοφία μας

Τα πρότυπά μας

Η Natural Doctor είναι μια ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς στην υγεία και τα συμπληρώματα διατροφής.

Από την αρχή της λειτουργίας μας, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η παροχή συμπληρωμάτων διατροφής ανώτερης ποιότητας χωρίς χημικά πρόσθετα, που υποστηρίζουν με ασφάλεια τις ελλείψεις της καθημερινής διατροφής. Τρία είναι τα πρότυπα της λειτουργίας μας, που είναι οι πυλώνες της φιλοσοφίας μας.

Το Πρότυπο Χωρίς Χημικά Πρόσθετα

Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και καθαρότητας χωρίς χημικά πρόσθετα, όπως ενισχυτικά γεύσης, τα οποία βελτιώνουν τη γεύση και τη μυρωδιά των συμπληρωμάτων διατροφής και μιμούνται τη γεύση των φυσικών συστατικών.

Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητά χρώματα και χρωστικές για να βελτιώσουμε την αισθητική των συμπληρωμάτων διατροφής γιατί συχνά περιέχουν αλουμίνιο, τιτάνιο και τάλκη.

Από το 2014 δεν έχουμε χρησιμοποιήσει διοξείδιο του τιτανίου, μια μεταλλική χρωστική ουσία που προκαλεί τη λεύκανση των συστατικών. Οι περισσότερες εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής το έχουν χρησιμοποιήσει ευρέως και εξακολουθούν να το κάνουν, καθώς μόλις πρόσφατα, το 2022, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων απαγόρευσε τη χρήση του ως δυνητικού καρκινογόνου.

Το Πρότυπο Υψηλής Ποιότητας Πρώτων Υλών

Επιλέγουμε τις ενεργές μορφές βιταμινών και θρεπτικών συστατικών για βέλτιστη απορρόφηση σε μορφές που δεν προκαλούν ενοχλήσεις και μοναδικά πατενταρισμένα συστατικά που υποστηρίζονται από κλινικές δοκιμές, μαζί με εκχυλίσματα φυτών, φρούτων και λαχανικών υψηλής καθαρότητας από αξιόπιστους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Οι επιστήμονες μας φροντίζουν συνεχώς ώστε ο συνδυασμός των συστατικών μεταξύ τους να έχει τη βέλτιστη συνέργεια και ποσότητα, σύμφωνα με την τρέχουσα επιστημονική βιβλιογραφία και για το λόγο αυτό συχνά αναπροσαρμόζουμε τις φόρμουλες ώστε να είναι σύμφωνες με τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Το Πρότυπο Ποιοτικού Ελέγχου

Όλα τα συμπληρώματά μας παράγονται αποκλειστικά στην Ευρώπη σε εργοστάσια με εγκαταστάσεις GMP. Διεξάγουμε τουλάχιστον τρεις εργαστηριακούς ελέγχους σε κάθε παρτίδα συμπληρωμάτων, που παραλαμβάνουμε: μικροβιολογικούς, βαρέων μετάλλων, γλουτένης.

Για όλα τα παραπάνω πρότυπα, από το 2014, τα συμπληρώματα διατροφής Natural Doctor ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Bioptimal Formulas