Αποστολές & Πληρωμές
 1. Πώς μπορώ να κάνω παραγγελία;

  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος 24/7. Μπορείτε επίσης, να καλέσετε στο τμήμα παραγγελιών μας στο 2106042802 από 09.00-17.00, Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις επίσημες αργίες.
  Σας ενημερώνουμε ότι η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕΤ, GMT+3 τους καλοκαιρινούς μήνες και GMT+2 κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 2. Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδας και Ευρώπης;

  Υπάρχουν σταθερές χρεώσεις για όλες τις αποστολές. Για τις αποστολές στην Ελλάδα, τα μεταφορικά έξοδα είναι 3€, στις χώρες Ευρωπαϊκής 'Eνωσης 23€.

 3. Πώς αποστέλλεται η παραγγελία μου;

  Για τις αποστολές εντός Ελλάδος, οι παραγγελίες παραδίδονται με την εταιρεία We Box It ή μέσω της Courier Center σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ή στον υπόλοιπο κόσμο, οι παραδόσεις γίνονται από την DHL σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

 4. Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;

  Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή σε οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 100€ εντός Ελλάδος.

 5. Μπορώ να πληρώσω με μετρητά κατά την παράδοση δηλαδή με αντικαταβολή;

  Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα και με επιπλέον χρέωση 2€, για παραγγελίες κάτω των 100€.

 6. Επιθυμώ να παραλάβω σε χώρα που βρίσκεται εκτός Ευρώπης, ποιοι είναι οι ακριβείς φόροι;

  Σχετικά με τις τελωνειακές επιβαρύνσεις, δασμούς ή άλλους φόρους κατά την εισαγωγή των αγαθών στην χώρα σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στις αρμόδιες τοπικές αρχές σας.

 7. Ποια είναι τα έξοδα αποστολής στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Ευρώπης;

  Τα έξοδα αποστολής είναι στην Ελβετία 30€, στο Ηνωμένο Βασίλειο 25€ στην Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία, Αφρική 30€ και στην Αυστραλία 35€. Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς μαζί με τους φόρους εξαγωγής, που εφαρμόζονται σε όλες τις αγορές από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής 'Eνωσης. 

  Σε χώρες που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής ένωσης, ενδέχεται να επιβληθούν επιπλέον δασμοί και φόροι εισαγωγής κατά την άφιξη των προϊόντων.