Iron Softly Absorbed

Συμπλήρωμα διατροφής με διγλυκινικό σίδηρο, για αναπλήρωση της έλλειψης σιδήρου χωρίς ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό.

20,00€
90 φυτικές κάψουλες
 1. Περιγραφή

  Μια από τις πιο κοινές αιτίες κόπωσης είναι η έλλειψη σιδήρου. Το Iron Softly Absorbed περιέχει μια ιδιαίτερη μορφή σιδήρου, τον πατενταρισμένο διγλυκινικό σίδηρο Ferrochel®.

  Είναι μια ιδιαίτερα απαλή μορφή σιδήρου, συγκριτικά με άλλες πηγές σιδήρου, όπως ο θειικός σίδηρος γι' αυτό το λόγο είναι κατάλληλος για αναπλήρωση της έλλειψης σιδήρου χωρίς ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό και τη λειτουργία του εντέρου.

  Αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ:17732/10-3-2015.

 2. Συστατικά

  Διατροφικές πληροφορίες ανά κάψουλα 


  • Σίδηρος (ως δισγλυκινικός σίδηρος) 25mg 

  Δεν περιέχει, τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα, τεχνητά γλυκαντικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, αλλεργιογόνα μαγιάς, σίτου, σόγιας, ή γάλα. Κατάλληλο για χορτοφάγους και βίγκαν.

 3. Οφέλη

  Άμεση απορρόφηση του σιδήρου χωρίς γαστρεντερικές ενοχλήσεις.

 4. See the science

  Τα µέταλλα είναι δοµικά συστατικά στοιχεία του ανθρώπινου σώµατος και λειτουργούν ως καταλύτες για πολλές βιολογικές αντιδράσεις του οργανισµού. Ο διγλυκινικός σίδηρος Ferrochel, είναι µια χηµική ένωση σιδήρου µε αµινοξύ και εµφανίζει υψηλό βαθµό απορρόφησης και εξαιρετική ανεκτικότητα από το γαστρεντερικό. Είναι ασφαλής για χρήση από εγκύους, θηλάζουσες, εφήβους και ενήλικες.

  Σε αντίθεση µε τις κοινές µορφές σιδήρου, ο διγλυκινικός σίδηρος δεν εµποδίζει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών, όπως τη βιταµίνη Ε, τη βιταµίνη C ή  το ασβέστιο.

  Επίσης, δεν διασπάται από τα οξέα του στοµάχου, αλλά απορροφάται άµεσα από το λεπτό έντερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή ανεπιθύµητων γαστρεντερικών ενοχλήσεων, όπως ναυτίας, δυσκοιλιότητας, ή στοµαχικών διαταραχών.

 5. Τρόπος χρήσης

  Λαμβάνετε μια κάψουλα ημερησίως μετά το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

 6. Αποστολή

  Τα προϊόντα της Natural Doctor αποστέλλονται από την Ελλάδα με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Τα έξοδα αποστολής και τυχόν άλλοι φόροι θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης της αγοράς.

  Για χώρες εκτός ΕΕ άλλοι φόροι και εισαγωγικοί δασμοί ενδέχεται να εφαρμοστούν από τις τοπικές αρχές.

  Μόλις γίνει αποδεκτή η παραγγελία και το απόθεμα είναι διαθέσιμο, η παραγγελία σας αποστέλλεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Απαλός σίδηρος για αναπλήρωση της έλλειψης σιδήρου χωρίς ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό και στη λειτουργία του εντέρου. Κατάλληλος για χορτοφάγους.

Όλα τα προϊόντα Σίδηρος
Vegan
Vegan
Artificial Flavors Free
Artificial Flavors Free
Colorings Free
Colorings Free
Non GMO
Non GMO
Milk Free
Milk Free
Yeast Free
Yeast Free
Wheat Free
Wheat Free
Soy Free
Soy Free

Complete D3, K2 & Magnesium

Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση των οστών και του ανοσοποιητικού με όλες τις βιταμίνες για την ενεργοποίηση της βιταµίνης D3, βιταμίνη Κ2 και μαγνήσιο.

30,00€
(39)

Vitamin C Incell

Συμπλήρωμα διατροφής με τρεις αλκαλικές μορφές βιταμίνης C και τα θρεπτικά στοιχεία λυσίνη και προλίνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

29,00€
(42)

Be Well Multivitamin

Πλούσια πολυβιταμίνη για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής, τη μείωση της κούρασης και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

25,00€
(4)
BE WELL

5,0

Βασισμένα σε 11 Αξιολογήσεις
Αξιολογήστε το προϊόν
Αξιολογήστε αυτό το προϊόν
Μαρία 26/05/2021

-

Είναι πολύ απαλός στο στομάχι μου! Ανέβασε τα επίπεδα σιδήρου πολύ γρήγορα.
Δημήτρης 18/05/2021

Πράγματι, ανεβάζει το σίδηρο και από τις πρώτες μέρες που το ξεκίνησα μου έφυγε επιτέλους η κούραση. Δεν με πείραξε καθόλου στο στομάχι, όπως άλλα σκευάσματα είχα πάρει παλαιότερα. Εξαιρετικό, ευχαριστώ!
Γεωργία Τ. 07/05/2021

πραγματικά IRON GOLD! καμία παρενέργεια στο στομάχι και το έντερο , ανεβάζει πραγματικά τα επίπεδα του σιδήρου μέσα σε λίγες εβδομάδες! εξαιρετικο!
Πετρίδου Χρύσα 06/05/2021

Iron...gold !!!
ΜΑΡΙΑ ΛΑΔΑ 05/05/2021

Το χρησιμοποιώ από τη στιγμή που γέννησα και μέχρι τώρα που θηλάζω..Κρατά το σίδηρό μου στα ύψη χωρίς καθόλου γαστρεντερικές διαταραχές! Το συνιστώ και δεν το αλλάζω με τίποτα!
Aνδριάνα Υ. 21/04/2021

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συμπλήρωμα σιδήρου που δε δημιούργησε ενόχληση στο στομάχι το δικό μου αλλά της αδερφής μου που ταλαιπωρείται χρόνια με άλλα σκευάσματα! Εξαιρετικά αποτελεσματικό! Δεν το αλλάζουμε...
Μαρία 16/04/2021

Είναι πολύ απαλός στο στομάχι μου! Ανέβασε τα επίπεδα σιδήρου πολύ γρήγορα
Νίκος Παν. 14/03/2021

Το καλύτερο σκεύασμα σιδήρου! Καμία παρενέργεια και άμεση τόνωση
Μαρία 04/03/2021

Πολύ καλό συμπλήρωμα σιδήρου... Έχω χρονιά σιδηροπενικη αναιμία είδα πολύ γρήγορα διάφορα. Το σημαντικότερο δεν προκαλεί συμπτώματα όπως δυσκοιλιότητα.. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Έρικα Π. 17/02/2021

Επανήλθε ο σίδηρός μου σε κανονικά επίπεδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς καθόλου γαστρεντερικές διαταραχές. Δεν το αλλάζω με τίποτα!